Våra instruktörer

Monica Johansson

Jag bor i Vallentuna tillsammans med min man och våra 3 Rhodesian ridgeback tikar. Hundintresset föddes när vi köpte vår första Rhodesian ridgeback, sen har det bara blivit fler och fler utbildningar. Våra hundar ställs ut, tränar och tävlar bla. rallylydnad och viltspår och är härliga soffpotatisar däremellan!

På kvällarna och helgerna, när jag inte tränar med mina egna hundar, håller jag kurser för hundägare, något som jag tycker är väldigt roligt och inspirerande. Jag arbetar uteslutande med positiv förstärkning. Helst då med klicker. Det är otroligt fascinerande vad och hur lätt man kan lära en hund med välplanerad träning, positivt tänkande och god/rolig förstärkning!

Mina Utbildningar: SBK Allmänlydnadsinstruktör, SKK Uppfödarutbildning, Viltspårinstruktör, Canis Klickertränare, SBK Rallylydnadsinstruktör och blivande Hundens Hus Problemhundskonsult (Hundpsykolog) samt Assistanshunds tränare. Utöver dessa utbildningar har det också blivit många kortkurser och föredrag för jag vill hålla mig ajour inom utveckling och forskning om och med hund. Som hundinstruktör har jag hållit kurser både privat, i brukshundklubbar och rasklubbar.

På kurserna har jag ofta med mig vår RR tik YaMaya f. 07, då hon är väldigt duktig som instruktörshund. Hon är färdigutbildad Assistanshund, Mullehund (=barn-hund) och Diplomathund våren 2012.

Jag samarbetar med Vallentuna Djurklinik och Svanstippens Hunddagis

Så tveka inte att höra av dig, om du vill ha hjälp.
DET SKA VARA KUL ATT HA HUND, INTE BARA JOBBIGT!

070-440 29 19
monica@byrackan.se
Byrackan.se