Hunddagispersonalen

Det är vi som arbetar på dagis!

När man arbetar med hundar är det oerhört viktigt att man bäde är intresserad och kunnig. Man ska helt enkelt älska att vara tillsammans med hundar och då finns det inget bättre arbete! Det är härligt att möta alla viftande svansar och glada vovvar varje morgon!

Det är bra och praktiskt att kunna kunna lägga upp verksamheten utifrån våra och hundarnas önskelmål. Det är utvecklande att driva ett eget företag men självklart mycket arbete också. Trots lång erfarenhet inom yrket så lär man sig nya saker varje dag vilket gör det roligt att komma till arbetet! Det känns som om att man kommer till sitt andra hem nästan.

Här nedan följer en kort presentation av oss som arbetar på Svanstippens Hunddagis:

Linda

Det är jag som driver Svanstippens Hunddagis. Jag är utbildad djurvårdare på Spånga gymnasium och har läst en påbyggnadsutbildning i djurvård på Säbyholms naturbruksgymnasium.

Jag har haft hund nästan hela mitt liv och gått många hundkurser, bland annat agility och allmänlydnad. När jag var 12 år gammal köpte jag Kellie, en oerhört fin liten westietik, som alltid var med mig på dagis fram till juni 2008 då hon tyvärr fick somna in.

Sommaren 2009 blev det därför en liten valp, en till westietik som heter Nova. Hon är en oerhört glad osh sprallig tjej och vi tränar agility, lydnad, viltspår, klickerträning och går på lite utställningar.

Innan jag startade hundddagiset 2003 arbetade jag extra på två hundpensionat, praktiserade på olika hunddagis, hundanläggningar, en veterinärklinik och Kolmårdens djurpark samt har jag varit i Usa (Dolphin research center) och arbetat med delfiner och deras träning. Tycker mycket om att arbeta med träning och inlärning, speciellt klickerträning.

Älskar verkligen mitt jobb och trivs oerhört bra med det jag gör!

Vänliga hälsningar Linda

Karolina

Jag heter Karolina och bor i Vallentuna. Hela livet så har mitt intresse för hundar funnits, jag kan inte tänka mig ett liv utan!


Tindra är min egen hund, en liten pudel. Henne tänker jag träna agility med.

Nu har jag änligen hittat det jag vill jobba med. Trivs jätte bra på svanstippen!

Vänliga hälsningar Karolina

Johanna

Jag heter Johanna och bor i Åkersberga. Jag började på Svanstippens Hunddagis hösten 2011.

Jag har gått 3 år på Djurgymnasiet i Liljeholmen med inriktning djursjukvård. Där hade jag många praktikperioder på olika hunddagis samt djursjukhus som har gett mig väldigt mycket. Under gymnasietiden läste jag även flera hundkurser teoretiskt och praktiskt involverande skötsel och hantering, foder samt hundens kroppspråk.

Hundar har alltid varit ett stort intresse hos mig. Vi har även haft en welsh springer spaniel i familjen.

Jag trivs jättebra med hundarna och personalen på Svanstippen!

Sofia

Jag heter Sofia och bor i Täby. Jag började jobba på Svanstippens Hunddagis hösten 2016.

På gymnasiet läste jag naturbruk med inriktning hund. På den skolan var 50% av utbildningen praktisk så jag har testat att jobba på olika hunddagis, pensionat och i djuraffär. Jag har även läst olika kursen utanför skolan i bland annat etologi och kommunikation.

Mitt största intresse har alltid varit djur, hundar framför allt. Själv har jag en Sibirian Husky/Border Collie-kille hemma.

Jag trivs superbra med både personal och hundar på Svanstippen.


Julia

Info kommer snart!